Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google släpper anteckningsappen Keep för IOS

Nu släpper Google sin anteckningsapp Keep för IOS. Användare kan lagra anteckningar, skapa listor samt ta bilder och röstanteckningar.

I IOS 9 har Apple uppdaterat den medföljande appen Anteckningar med nya funktioner, men för personer som vill ha något annat finns nu ytterligare ett alternativ i App Store. För två år sedan släppte #Google appen Keep för Android och nu kommer den också till IOS. Det är en gratis app för att spara anteckningar som kombinerar Apples Anteckningar och Påminnelser i ett.

Med Keep kan användare spara anteckningar, skapa listor, ta bilder och röstanteckningar. När något väl är sparat går det att redigera eller dela anteckningarna till andra enheter. De går också att nå från en dator via en webbläsare genom att besöka keep.google.com.

Anteckningarna organiseras via etiketter i starka färger i ett gränssnitt som för tankarna till Post-It-lappar. Keep kan påminna användaren om en anteckning vid en specifik tid eller plats, exempelvis en inköpslista när man är på väg in i affären.

Röstanteckningar transkriberas automatiskt och när 99mac testar funktionen blir vi glatt överraskade över hur snabbt det går och att texten blir korrekt. Skulle något inte bli helt rätt går det att redigera texten själv.

Namn
Google Keep
Plattform
IOS
Utvecklare
Google
Version
1.0.4
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 8 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Svenska med flera
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.