Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

helgtips

Sandwich Video lär ut datorkunskap

Inför helgen bjuder 99mac på roliga och lärorika videotips från internet. Den här gången blir det en märklig blandning av fiktion och fakta, producerad av Sandwich Video.

Produktionsbolaget Sandwich Video har utmärkt sig genom att göra riktigt snygga informations- och reklamvideor till olika företag, som exempelvis Flipboard, 1password, Osmo, Slack, Square, Jawbone och Aeropress.

Bakom företaget står regissören Adam Lisagor, som nu också börjat producera en egen webbserie som går att se på bland annat Youtube. Serien heter Computer Show, och utspelar sig 1983, i hemdatorns tidiga gryning. Här finns inget internet eller smarta mobiltelefoner, och programledaren Gary Fabert tycks endast ha en vag susning om vilka möjligheter datormaskinerna kan erbjuda.

Det finns dock en twist - programserien har riktiga gäster med i programmet som består av riktiga entrepenörer och teknikexperter från 2015. Resultatet när ett fiktvt 1983 krockar med ett verkligt 2015 är mycket underhållande och måste ses! Hittills finns två avsnitt publicerade, men fler ska komma.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.