Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple byter felande bildskärmar

Apple lanserar ett utbytesprogram för Macbook och Macbook Pro som täcker problem med antireflexbehandlingen.

Tidigare i år började flera användare rapportera om problem med antireflexbehandlingen på Retina-bildskärmar på Macbook Pro. Problemen rapporterades av Macrumors i mars, och närmare 6 000 användare har laddat upp bilder på sina skadade skärmar på sajten Staingate.

Apple verkar nu ha erkänt problemen och skickat ut ett internt memo om att ett utbytesprogram inleds där berörda användare berättigas till en kostnadsfri reparation. Apple kommer att byta bildskärmar på Macbook och Macbook Pro som omfattas av problemen fram till 16 oktober 2016 eller inom tre år från inköpsdatum. Kunder som redan betalat för en reparation kan vara berättigade till ersättning.

Än så länge har Apple inte publicerat information om programmet på sin webbplats, och enligt Macrumors är det inte heller säkert att de gör det. Däremot kan vissa kunder komma att kontaktas direkt.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.