Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Music har 15 miljoner användare

Tim Cook avslöjar siffror kring musiktjänsten Apple Music, inklusive hur många som betalar.

Under Tim Cooks besök på konferensen WSJD Live diskuterade han bland annat musiktjänsten Apple Music och delade med sig av en del siffror. Tjänstens gratis introduktionsperiod på tre månader gick ut i slutet av september för de som började använda Apple Music direkt vid premiären.

Sammanlagt har Apple Music över 15 miljoner användare, och enligt Tim Cook är det för tillfället 6,5 miljoner som betalar 99 kronor i månaden. 8,5 miljoner användare genomgår en gratis provperiod, rapporterar The Verge.

Dessa siffror kan jämföras med huvudkonkurrenten Spotify, som tillkännagav 20 miljoner betalande användare i juni. Spotify räknar med 100 miljoner användare totalt mot slutet av året, men med majoriteten under tjänstens gratisabonnemang.

#Apple Music lanserades 30 juni, så oktober är den första månaden som Apple har tagit betalt. Ett antal betalande kunder kan därför antas ha glömt att stänga av automatisk förnyelse efter gratisperioden på tre månader. Det är alltså fortfarande för tidigt för att avgöra i vilken grad Apple Music är en succé, även om Tim Cook själv säger sig vara nöjd så långt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.