Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amber ger laddning och förvaring för Apple Watch

Kickstarter-projektet Amber är en kombinerad förvaringslåda och trådlös laddare för Apple Watch som med drygt en vecka kvar nått upp till finansieringsmålet.

Apple Watch har omkring en dags batteritid, och i många fall räcker det gott att ladda enheten hemma över natten, men för den som behöver ladda på andra tider och vill slippa att sitta fast vid ett vägguttag är Amber ett intressant projekt att titta närmare på.

Amber är en snygg förvaringslåda för Apple Watch med inbyggt batteri som kan ladda både klockan och din Iphone även när du är ute och rör på dig. Användare kommer att kunna använda enheten för att ladda Apple Watch upp till åtta gånger, eller en Iphone 6/6 Plus en gång.

Företaget bakom heter Cleargrass och har använt sig av den populära finansieringssajten Kickstarter för att komma igång med Amber. I skrivande stund är det 11 dagar kvar av kampanjen som redan nått upp till det uppsatta målet 50 000 dollar. Framtida användare har donerat drygt 76 000 dollar, motsvarande 645 000 kronor.

De första exemplaren kommer att levereras redan i slutet av året, men har du inte redan bidragit med pengar är det i början av nästa år som gäller.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.