Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Eddy Cue gästar Dropbox-konferens

Apples chef för internettjänster Eddy Cue besöker konferensen Dropbox Open och visar bland annat upp nya Ipad Pro.

Under onsdagen gick konferensen Dropbox Open av stapeln i San Francisco, där bland annat Apple-chefen Eddy Cue fanns med på gästlistan, rapporterar 9to5mac. Cue intervjuades på scenen av Dropbox vd Drew Houston och samtalade bland annat om fördelarna med IOS jämfört med konkurrensen.

Enligt Eddy Cue är en av de största fördelarna för företag med IOS att användarbasen är snabba på att uppdatera till den senaste systemversionen. Cue ansåg också att företagsmarknaden inte anpassat sig till nya teknologier så som mobila enheter lika väl som vanliga konsumenter har gjort.

Eddy Cue sade vidare att Apple ofta gått emot rådande åsikter gällande vad som måste finnas med på en enhet. Som exempel lyfte han fram den första versionen av Iphone, som släpptes i en tid när de flesta ansåg att de ville ha en mobiltelefon med fysiskt tangentbord.

Cue hade också med sig ett exemplar av den nya plattan Ipad Pro som kommer att börja säljas senare i november. Drew Houston uppmande på skämt alla åskådare att titta under sin stol efter ett eget exemplar. Därefter nämnde Houston den kommande appen Dropbox Paper, som blir ett redigeringsverktyg särskilt avsett för Ipad Pro. Dropbox Paper är planerad att släppas under det första kvartalet 2016.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.