Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech visar upp Ipad Pro-tillbehören Create

Nu släpper Logitech nya detaljer om sin tillbehörsserie Create för Ipad Pro. Ett skyddsfodral och ett bakbelyst tangentbord med nordisk layout dyker upp i butiker inom kort.

Nu när Apple tar emot beställningar av #Ipad Pro fick vi veta att det tillhörande tangentbordet endast säljs med en amerikansk tangentbordslayout. För oss här i Sverige är därför Logitechs Ipad Pro-tangentbord Create intressant. Det säljs nämligen inom kort med nordisk layout.

#Logitech berättade att tangentbordet var på gång redan i september, men nu kommer fler detaljer och bilder i samband med säljstarten. Logitech Create Backlit Keyboard Case som det heter använder Apples kontakt Smart Connector. Det betyder att tangentbordet drivs och laddas via Ipad Pro. Användarna slipper att parkoppla via Bluetooth.

Create-tangentbordet kommer med fullstora 19 millimeter-tangenter, bakbelysning som går att justera och några specialtangenter för bland annat kontrollera volymen.

Tangentbordet sitter i ett fodral som går att vinkla på två sätt. Det finns i tre färger: svart, rött och blått. Det rekommenderade priset är 1 599 kronor, men tillbehöret finns i Apples nätbutik för 1 490 kronor.

Vill du inte ha ett tangenbord, men söker ett skydd för Ipad Pro finns det i Create-serien ett skyddsfodral som heter Logitech Create Protective Case. Det går att vinkla inom ett spann på 60 grader för att passa olika aktiviteter som att se på video eller skissa med Apple Pencil. Fodralet skyddar både fram- och baksidan och kostar 849 kronor.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.