Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Firefox för IOS släpps till App Store

Webbläsaren Firefox kommer nu till IOS. Gratisappen finns nu att ladda ned från App Store.

Apples mobila operativsystem IOS kommer med webbläsaren Safari inbyggd. Trots att det inte går att sätta en annan webbläsare som standard i systemet finns det flera alternativ att ladda ned från App Store. Ett nytt tillskott i butiken är Mozillas Firefox.

Firefox-användare på andra plattformar kan logga in och synkronisera bland annat bokmärken och lösenord. Något annat som Mozilla lyfter fram är att de värnar om användarnas integritet. Med IOS 9 finns möjligheten att surfa privat i #Firefox och med en knapptryckning kan användaren om så önskas radera sin historik och lagrade lösenord.

Webblänkar i IOS öppnas automatiskt i Safari, men via dela-knappen går det att spara sidan som bokmärke i Firefox eller lägga till den i läslistan.

Namn
Firefox web browser
Plattform
IOS
Utvecklare
Mozilla Corporation
Version
1.1
Pris
Krav
Kräver IOS 8.2 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Ipad Pro.
Språk
Svenska, lower sorbian, upper sorbian, bengali, bretonska, bulgariska, engelska, esperanto, franska, frisiska, gaeliska, galiciska, indonesiska, irländska, isländska, italienska, japanska, kambodjanska, kinesiska, koreanska, lettiska, litauiska, nederländska, norska, bokmål, norska, nynorska, polska, portugisiska, rumänska, ryska, slovakiska, slovenska, spanska, tagalog, tjeckiska, turkiska, tyska, ukrainska, uzbekiska, walesiska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.