Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Unga erbjuds grunderna i programmering hos Apple

Nästa vecka anordnar Apple Store-butiker workshops som under en timme ger unga en kostnadsfri introduktion till programmering.

Det är dags för Computer Science Education Week nästa vecka och runt om i världen anordnar flera arrangörer en gratis timme introduktion till datavetenskap för att avmystifiera kod och visa att vem som helst kan lära sig grunderna. Apple är med i projektet sedan år 2013 och anordnar likt tidigare år workshops och andra specialevenemang i sina Apple Store-butiker runt om i världen.

I företagets tre svenska butiker är det en workshop för unga som erbjuds den 10 december. "En timme med kod" är gratis och ger barn från sex år och uppåt en introduktion till datorprogrammering. För att boka plats besöker du Apples webbplats.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.