Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tv-tjänsten Magine kommer till Apple TV

Med Magine kan du se på direktsänd tv i allt från telefonen till datorn. Nu finns också en app för Apples senaste Apple TV.

Nu var det ett tag sedan vi på 99mac skrev om tv-tjänsten Magine, men de finns kvar och har växt en hel del sedan 2013 då vi senast besökte dem på deras kontor i Stockholm.

#Magine gör dina tv-kanaler tillgängliga nästan var som helst. Via ett konto på Magine får du tillgång till ett stort utbud av kanaler och kan titta på dem på telefoner, surfplattor, datorer eller smarta tv-apparater. Utöver gratisutbudet kan du köpa till olika kanalpaket som du köper per månad utan bindningstid.

Nu finns företaget på ett nytt större kontor i Stockholm och tjänsten har öppnat upp också i Tyskland och Storbritannien. Det allra senaste från Magine är en helt ny app för #Apple TV som gör det möjligt att se på direktsänd tv via Apples senaste lilla svarta box.

För användare som redan har ett Magine-konto är det bara att ladda ned appen och logga in, men nya användare måste besöka företagets webbplats för att skapa ett konto innan de kan börja använda appen.

Vill du testa Magine?

Magine erbjuder 99mac:s läsare att prova på Magine under en månad. För att komma igång besöker du deras webbplats och skapar ett konto som du sedan kan logga in med i exempelvis Apple TV-appen, men det fungerar också på övriga plattformar som Magine stöder.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.