Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Danske Bank börjar med Touch ID

Apples fingeravtrycksläsare Touch ID kan nu användas för att logga in i Danske Banks mobilbank.

Flera av Apples Iphone-modeller har numera en fingeravtrycksläsare inbyggd i hemknappen som kan användas för att skydda telefonen och innehåll i en del appar som har stöd för funktionen. Strax före helgen meddelade Danske Bank att de nu låter sina kunder logga in med hjälp av sensorn.

– Med Touch ID tar vi ytterligare ett steg att skapa ännu enklare och mer intuitiva lösningar till våra kunder. Kundernas beteenden driver den digitala utvecklingen framåt och vi kommer fortsätta att förbättra kundupplevelsen och ligga i framkant, säger Daniel Wahlström, chef för Mobila kanaler på Danske Bank i Sverige i ett pressmeddelande.

För att använda #Touch ID för att logga in behöver Danske Bank-kunderna Iphone 5S eller senare med IOS 9. Banken arbetar också på en lösning för Android-användare.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.