Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify summerar musikåret 2015

Spotify håller som bäst på att summera musikåret 2015. Nu släpper de en sajt som visar användarna en personlig sammanställning av vad de lyssnat på under året.

Den svenska musiktjänsten #Spotify håller på och avrundar året med olika sammanställningar av musikåret som varit. Förra veckan presenterade de bland annat att Drake är den mest spelade artisten i år bland deras omkring 75 miljoner användare.

Nästa steg är funktionen "Year in Music" som låter alla användare kolla in sitt eget musikår. Genom att logga in får användare se den första låten de spelade i år och hur många minuter musik de lyssnat på totalt tillsammans med toppartister, låtar och genrer.

Spotify sätter också ihop en spellista till varje användare med låtar från 2015 som de borde tycka om baserat på vad de hittills lyssnat på. Listan heter "Play It Forward" och hittas via Year in Music-sajten.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.