Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #117: "Som om Iphone svalt en Ipod"

Den här veckan överraskade Apple med att släppa ett batteriskal för Iphone 6S. Ida och Jakob vrider och vänder på detta i veckans avsnitt.

Den här veckan höll det på att inte bli någon #poddradio på grund av en härjande influensa, men både Ida och Jakob trotsade alla symptom och tog sig till studion för ett allvarligt snack om Apples senaste produktsläpp, ett batteriskal för Iphone 6S och Iphone 6. Det här är också en del i vår serie #99mac räddar julen, och Jakob tipsar om appen Boxer för att smidigt kunna starta gamla DOS-spel direkt i Mac.

Det finns mycket att tycka om denna underliga produkt. Är det fult eller snyggt? Klart är i alla fall att det kostar en bra slant. Ska vi se det här som ett slags erkännande att Iphone 6S inte har tillräckligt bra batteritid?

Pågående tävlingar – missa inte!

Några dagar till kan du vara med och tävla om fina priser här på 99mac. Vi tävlar ut ett smart anteckningsblock från Wacom och datortillbehör från Logitech.

Fulkultur

Du har väl inte missat vår poddradio Fulkultur? Den görs tillsammans med de två övriga redaktionerna här på Geeks Publishing, FZ och Sweclockers.

Det finns en Facebook-sida också för den som vill följa arbetet med podden där.

God Jul!

Avsnitt: "Som om Iphone svalt en Ipod"

Längd 39:20, filstorlek 31,17 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.