Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Filmen om Jobs nomineras till Golden Globe

Den senaste filmen om Steve Jobs har inte blivit någon publiksuccé, men har hyllats av kritiker och får nu fyra nomineringar till filmpriset Golden Globe Award.

Här i Sverige har vi ännu inte fått se Aaron Sorkins film om Steve Jobs, men i hemlandet USA har filmen inte presterat särskilt bra på biografer sedan premiären i oktober. Enligt bland annat Variety verkar det inte troligt att filmen går med vinst, trots lysande recensioner.

Detta hindrar dock inte filmen från att nomineras till filmpriset Golden Globe. Både Michael Fassbender och Kate Winslet har nominerats för bästa skådespelare i ett drama respektive bästa skådespelerska i en biroll. Filmen är också nominerad för bästa manus och bästa filmmusik.

Golden Globe Award är näst efter Oscar det mest prestigefyllda filmpriset i USA, och vinnarna i denna den 73:e upplagan av prisutdelningen kommer att presenteras 10 januari. Kort därefter, den 22 januari, får filmen om Steve Jobs svensk biopremiär.

Visste du...

Skådespelerskan Meryl Strep är den som både nominerats till och vunnit flest Golden Globe Awards. Hela åtta stycken priser har hon fått, bland annat för rollen som Margaret Thatcher i filmen Iron Lady (2011).

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.