Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple köper lokaler för forskning och utveckling

Apple bekräftar att de köpt lokaler i USA som ska användas till forskning och utveckling av nya produkter.

Apple har växt ur sitt nuvarande huvudkontor i Kalifornien, USA och hyr eller äger därför andra lokaler runt om i området samtidigt som de bygger på sitt nya större kontor #Campus 2. Enligt Macrumors behöver Apple mer plats för forskning och utveckling och har därför köpt en tidigare halvledarfabrik i närliggande San Jose för det ändamålet. I en kommentar till sajten säger Apple:

"Allteftersom vi fortsätter att växa, planerar vi att bygga FoU-anläggningar och ytterligare några kontor i San Jose. Fastigheten ligger inte långt från vårt framtida nya campus och vi ser fram emot att utöka vår närvaro i Bay Area."

Exakt vad som kommer att göras i de nya lokalerna i San Jose är inte känt, men analytiker tror att Apple planerar att tillverka prototyper då fabriken inte är tillräckligt stor för någon produktion i större skala, rapporterar Silicon Valley Business Journal.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.