Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple och IBM når uppsatt mål

IBM har nu nått sitt mål att utveckla 100 olika företagsappar som en del av samarbetet med Apple, som också uppdaterar sin webbplats riktad mot företag.

Förra året annonserade Apple och IBM ett samarbete där de båda jättarna tillsammans skulle sälja in Ipad och dess ekosystem mot företag. Då var det uttalade målet att #IBM skulle ta fram mer än 100 olika IOS-appar riktade mot användning i företagssektorn.

Nu meddelar IBM att målet är nått, och att de tillsammans med Apple erbjuder mer än hundra olika appar utvecklade till fjorton olika branscher och 65 olika yrken, allt från sjukvårdspersonal till fastighetsmäklare.

Satsningen kommer att fortsätta, och IBM utvecklar bland annat appar särskilt anpassade för Apples nya Ipad Pro och dess tillhörande penna Apple Pencil.

Webbsida får ny design

Apple har i samband med detta också uppdaterat sin webbplats riktad mot företag med en ny design. Nyligen uppdaterade Apple också sin webbportal för att hantera Apple ID-konton.

På sidan lyfts Mac, Iphone och Ipad fram som lämpliga verktyg för företag, och IBM anges som ett paradexempel där kostnaderna gick ner och produktiviteten ökade när företaget gick över till att använda Mac-datorer.

Apples svenska sida för företag har i skrivande stund inte uppdaterats, och här anges fortfarande förra årets OS X Yosemite som det aktuella operativsystemet. Gissningsvis är det bara en tidsfråga innan även den svenska webbplatsen får ny design.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.