Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 7 Plus får mer lagring och större batteri

Kraftigare batteri och mer lagringsutrymme kan bli det som särskiljer den större Iphone 7 Plus mot sitt mindre syskon enligt en rapport från Kina.

I höst väntas Apple lansera nästa generation Iphone, allmänt kallad #Iphone 7. Om mönstret från tidigare år är något att gå på kommer det att bli en ny design jämfört med de nuvarande Iphone 6S och 6S Plus som baseras på Iphone 6 och 6 Plus.

Även denna gång väntas en större Plus-modell lanseras, och enligt en rapport från kinesiska Mydrivers [Google-översatt] kommer Iphone 7 Plus att skilja sig från den mindre varianten även genom att ha ett större batteri på 3 100 mAh och erbjuda lagringsutrymme på upp till 256 gigabyte.

Om uppgifterna stämmer skulle batteriet därmed bli drygt 12 procent kraftigare än det som sitter i Iphone 6S Plus som är på 2 750 mAh. Något som gör ryktet tveksamt är dock tidigare uppgifter som hävdar att Iphone 7 kommer att bli tunnare än dagens modeller.

Nuvarande Iphone-modeller säljs i olika modeller och konfigurationer med 16, 32, 64 eller 128 gigabyte lagringsutrymme. Som 99mac nyligen rapporterat väntas den nya instegsmodellen Iphone 6C erbjudas med 16 gigabyte lagring, men det är okänt om detta gäller även Iphone 7.

Tidigare rykten om Iphone 7 gör också gällande att telefonen ska bli mer vattentålig än tidigare Iphone-modeller samt att Apple kanske tar bort hörlurskontakten och erbjuder hörlurar med Lightning-anslutning.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.