Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2016

Acer lanserar bildskärm med USB Type-C

Acer lanserar bildskärmen H7 med stöd för direktanslutning via USB Type‑C, och den kan därmed både ladda en Macbook och föra över data.

99mac besöker #CES i Las Vegas, och trots att mässan officiellt inte öppnar förrän på onsdag har flera tillverkare redan börjat ta emot gäster för att visa upp sina produktnyheter. Acer passar på att introducera sin första bildskärm med stöd för USB Type-C, som därmed blir ett lämpigt tillbehör för Apples lilla bärbara dator #Macbook.

Bildskärmen kallas H7 och kan genom USB-kabeln både föra över data och bild samt ladda Macbook utan att adaptrar och ytterligare kablar behövs. Skärmen finns tillgänglig i både 25 och 27 tum, med upplösningen 2 560 x 1 440 pixel.

Förutom USB Type-C erbjuder H7 också anslutning via HDMI 2.0, och har inbyggda högtalare med DTS-ljud. Bildskärmen lanseras i USA under februari och kommer att kosta från 500 dollar eller 4 251 kronor exklusive moms. När den når Sverige är inte känt.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.