Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit Blaze – träningsarmbandet som är en klocka

Med sin nya produkt verkar Fitbit vilja ge sig in på marknaden för smarta klockor, och Blaze är på många sätt mer en klocka än ett träningsarmband.

Under #CES lanserar Fitbit Blaze, som på många sätt mer liknar en smart klocka än företagets tidigare armband inriktade på hälsa och träning. Utseendemässigt liknar #Fitbit Blaze en Apple Watch eller Pebble, men fokus uppges fortfarande framförallt vara träning snarare än att ladda hem appar.

Fitbit Blaze har en LCD-skärm med touchfunktion, och det finns flera olika armband att köpa till. Precis som på Apple Watch går produkten också att konfigurera ytterligare genom att växla mellan olika urtavlor.

Batteritiden uppges vara runt fem dagar, och förutom att hålla koll på träningen kan Fitbit Blaze också vidarebefodra notiser som textmeddelanden, kalenderhändelser och och andra påminnelser.

Fitbit Blaze släpps inledningsvis i USA och Kanada i februari. Priset ligger på 200 dollar, ungefär motsvarande 1 700 kronor exklusive moms.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.