Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple läcker bild på svart milanesisk loop

Bilder som visar den milanesiska loopen i svart för den större Apple Watch-modellen med samma färg har synts på Apples tjeckiska webbsida.

Apple tycks förbereda en lansering av ett nytt armband för Apple Watch, rapporterar 9to5mac. I alla fall om vi ska tro på bilderna som dykt upp på företagets tjeckiska webbsida som visar en svart milanesisk loop lämplig för den större klockmodellen i samma färg.

Någon officiell information om det nya armbandet från Apple har vi inte sett till, däremot berättar företaget att Apple Watch kommer att börja säljas i Tjeckien och Portugal den 29 januari och det är i samband med detta som den svarta loopen dök upp på bild.

Informationen till armbandet i svart är densamma som för den vanliga milanesiska loopen. Leveransdatumet gör gällande att armbandet kommer att börja säljas inom någon veckas tid. Men någon köpknapp eller prislapp syns inte till än.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.