Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2016

Samsung visar nytt bärbart SSD-minne

Den är inte mycket större än ett vanligt USB-minne, men innehåller SSD-lagring på upp till två terabyte, och ansluts via USB Type-C.

#Samsung säljer sedan tidigare den externa SSD-lagringen T1, som ansluts via USB 3.0. Under #CES i Las Vegas lanserar Samsung uppföljaren Portable SSD T3, som använder USB Type-C och därmed lämpar sig väl till bland annat Apples Macbook.

T3 utlovar en läs- och skrivhastighet på upp till 450 MB per sekund, och kommer att erbjudas med fyra olika lagringsstorlekar: 250 GB, 500 GB, 1 TB och 2 TB. Det lilla minnet väger endast 51 gram, och går att skydda med 256 bitars kryptering.

T3 börjar skeppas i februari, men Samsung har ännu inte avslöjat några priser. En rimlig utgångspunkt är dock det rekommenderade priset på föregångaren T1 som är 100 dollar för modellen med 250 gigabyte,

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.