Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple utvecklar trådlösa Beats-lurar till Iphone 7

Apple uppges arbeta på ett par helt trådlösa hörlurar som kommer att släppas under varumärket Beats i samband med lanseringen av Iphone 7.

Ryktescirkusen om Apples kommande telefon #Iphone 7 är i full gång. Det talas om att telefonen inte kommer att ha någon hörlurskontakt, vilket fått över 200 000 människor att skriva under en petition på nätet som uppmanar Apple att tänka om.

Istället för hörlurskontakten planerar Apple enligt uppgifterna att använda Lightning-kontakten, vilket varit möjligt sedan 2014 men få hörlurar finns på marknaden idag. Ett andra alternativ är Bluetooth.

Parallellt med den nya telefonen utvecklar Apple ett par trådlösa hörlurar som saknar sladd mellan höger och vänster öronsnäcka. Lurarna ska släppas under varumärket Beats som Apple köpte 2014. Det sägs också att de kommer med mikrofoner för brusreducering.

Apple har registrerat varumärket "Airpods", vilket skulle kunna vara namnet på de kommande hörlurarna. De här nya hörlurarna ska vara ett premium-alternativ till en ny version av de nuvarande Earpods som kommer med när man köper en Iphone.

Beats-lurarna uppges sakna kontakt för laddning, istället kommer de med ett fodral som laddar snäckorna när de inte används. Batteritiden tros bli under fyra timmar. Liknande lurar från företaget Bragi säljs med en prislapp på 300 dollar, motsvarande omkring 2 500 kronor exklusive moms.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.