Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TP-link blir först med 802.11ad Wigig-router

TP-Link blir först ut med en router som stöder den nya trådlösa standarden 802.11ad, även känt som Wigig.

Det är inte särskilt länge sedan vi fick tillgång till snabba trådlösa nätverk via 802.11ac, den nuvarande standarden för trådlösa nätverk över 5 GHz-bandet. Den första routern med nästa standard är redan här med löften om än mer imponerande hastigheter.

Standarden heter 802.11ad och jobbar över 60 GHz-bandet, något som ger en övre teoretisk bandbredd på hela 7 Gbps. Som jämförelse har 802.11ac en maxgräns på 1,3 Gbps. Nackdelen är att 60 GHz-bandet är känsligt för störningar och fungerar endast över korta avstånd, upp till tio meter som mest. Det är därför inte tänkt att 802.11ad ska ersätta dina trådlösa nätverk i hemmet, snarare blir det en högpresterande trådlös kommunikationsform mellan olika enheter som exempelvis dockningsstationer och datorer.

Routern från TP-link heter Talon AD7200 och premiärvisades under CES-mässan. Den stöder hastigheter på 800 Mbps över 2,4 GHz, 1 733 Mbps över 5 GHz och 4 600 Mbps över 60 GHz. Den kombinerade hastigheten mellan dessa nätverk hamnar nära 7 200, vilket ger produkten dess namn. TP-Link har inte presenterat några prisuppgifter för Talon AD7200, men meddelar att den ska finnas tillgänglig tidigt 2016.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.