Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Trump vill tvinga Apple att tillverka i USA

Donald Trump är känd för sina kontroversiella och kraftiga uttalanden, och nu säger han sig vilja flytta Apples datortillverkning tillbaka till USA.

I USA är det valår, och en av de presidentkandidater som väckt mest uppmärksamhet är republikanen Donald Trump. Trump har genom utspel och kontroversiella uttalanden fått mycket kritik, men också blivit populär i opinionsmätningarna.

Under ett möte vid Liberty University i Virginia i veckan tog Donald Trump upp Apple som ett exempel på hur han ämnade ta tillbaka tillverkningsjobb till USA, rapporterar 9to5mac. Trump sade att om han blev president skulle han tvinga Apple att tillverka sina produkter inom USA:s gränser. Trump gick dock inte in på detaljer hur detta skulle ske, men sade:

"Vi har såna fantastiska människor i det här landet: smarta, skarpa, energiska, de är fantastiska. Jag har sagt att vi ska göra Amerika stort igen, och jag tror verkligen att vi kan säga nu, och jag tror verkligen det, att vi kommer att se saker hända... Vi ska få Apple att börja bygga sina jäkla datorer och saker i det här landet, istället för i andra länder."

Apple tillverkar en del av sina Mac-datorer i USA, så som Mac Pro. Annars sker den mesta tillverkningen av produkter som Iphone, Ipad och Mac i Kina.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.