Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV och Apple Watch ökar mest

Både Apple Watch och Apple TV slog sina försäljningsrekord under det senaste kvartalet, men Apple redovisar inte exakta siffror.

Det går bra för två av Apples senaste produkter, nämligen Apple Watch och fjärde generationens Apple TV. Enligt Apple innebar första kvartalet räkenskapsåret 2016 försäljningsrekord för båda produkterna, men under tisdagens kvartalsrapport redovisades inte exakta siffror.

Både Apple Watch och Apple TV redovisas i kategorin "Övrigt", vars intäkter ökade med mer än 40 procent jämfört med föregående år. Intäkterna var 4,35 miljarder dollar (37 miljarder kronor) jämfört med 2,7 miljarder dollar (23 miljarder dollar) Q1 2015. I kategorin ingår även musikspelaren Ipod samt tillbehör så som Airport.

Den fjärde generationen Apple TV började säljas i november och enligt Apples vd Tim Cook finns det nu 3 600 appar tillgängliga på plattformen.

Apple Watch hade enligt Cook sin starkaste försäljning någonsin under december månad, och under hösten har Apple lanserat den smarta klockan i fler länder, bland annat Danmark, Norge Irland och Brasilien. Apple Watch säljs nu i 48 länder.

Både mediaspelare och smarta klockor bedömdes vara populära julklappar enligt undersökningen Teknikbarometern som 99mac skrev om strax innan jul.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.