Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ipad Air 3 får 4K-skärm

Apple uppges utrusta Ipad Air 3 med en 4K-skärm, mer primärminne och bättre batteritid.

Nyligen rapporterade 99mac uppgifter om att Apple planerar att släppa en Ipad Air 3 under våren, och nu har ytterligare rykten dykt upp om den nya produkten.

Ipad Air 3 kan få en bildskärm med ännu högre upplösning än Ipad Pro, skriver Digitimes och hänvisar till källor inom komponenttillverkningen i Asien. Skärmen uppges vara en så kallad 4K-skärm, vilket skulle innebära minst 4 000 pixel på höjden. Ipad Pro har en upplösning på 2 732 x 2 048 pixel.

Samma rapport uppger också att Ipad Air 3 får 4 gigabyte primärminne och förbättrad batteritid. Förutsatt att uppgifterna om en 4K-bildskärm stämmer förefaller det dock osannolikt att även batteritiden förbättras, då en så högupplöst skärm bör vara mer energikrävande. En möjlighet är att själva batteriets kapacitet blir större, men att batteritiden blir motsvarande dagens Ipad-modeller på grund av skärmen.

Som vanligt när det gäller förhandsuppgifter och rykten skall detta tas med en nypa salt. Ännu har Apple inte heller offentliggjort att de håller något event i mars, även om det spekuleras i datumet 14 mars.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.