Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit släpper aktivitetsarmbandet Alta

Efter träningsklockan Blaze satsar Fitbit på ett nytt aktivitetsarmband som vill vara ett snyggt och lite lyxigare tillbehör.

Under CES i Las Vegas i januari lanserade #Fitbit träningsklockan Blaze. Redan nu är företaget tillbaka med en ny produkt med mer påkostad design – aktivitetsarmbandet Alta.

Alta är ett armband som ska vara snyggt att bära och själva mätaren är därför i polerad metall med en pekskärm. Nu i början erbjuds silver, men ett guldalternativ kommer. Armbandet ska gå lätt att byta. Det som medföljer är av plast, men Fitbit erbjuder både läderarmband och metallarmband som tillbehör.

Många av den här typen av armband kommer numera med pulsmätare, men inte Alta. Fitbit nöjer sig med att bandet automatiskt kan känna igen en rad aktiviteter som fotboll, cykling och löpning och mäta tiden du lägger ned. Alta påminner också användaren om att röra på sig regelbundet under dagen. Den insamlade datan synkroniseras med Android, IOS, Windows eller via en dator till Fitbits webbportal.

Alta börjar säljas i april och kommer att kosta 140 euro, motsvarande cirka 1 500 kronor. Armbanden erbjuds i svart, blått, lila eller turkos. Vill man köpa flera säljs de löst för 30 euro. Läderarmbanden kostar 70 euro och armbandet i rostfritt stål som släpps till sommaren kommer att kosta 100 euro.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.