Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

** 99mac fyller 3 år **

För tre år sedan öppnade 99mac dörrarna med målet att samla landets proffsanvändare - vår slogan var "Är du vad man kallar för macguru och tillhör dom 10% mest avancerade användarna i Sverige? Då är du välkommen till 99Mac!". Mycket har hänt sedan dess!

Idag är vi cirka 6.500 registrerade medlemmar och forumen innehåller 300.000 inlägg fördelade på en mängd olika kategorier. Namnet 99mac kommer ju ifrån grundtanken om ett forum med 99% diskussioner om Mac - något som få andra forum lyckas upprätthålla.

Vi har blivit Skandinaviens största Macintoshforum och faktiskt Europas näst största efter franska Macbidouille. Vårt team av medarbetare har gjort det möjligt (klicka för att se listan).
Framtidsmålen har hela tiden förändrats men det är en konstant utmaning att hitta tillräckligt med M & M: Mojo and Money för att driva sajten vidare.

Under dessa tre år har det hänt så mycket att vi ställer frågan till er medlemmar - vilka händelser kommer ni ihåg mest? (Länka gärna till diskussionen)

Så skrev vi den 4:e Maj 2002 och 2003:

99mac fyller 2år!
99mac fyller 1år!

Titta på gamla versioner av 99mac genom WebArchive

Kommentarer
41 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.