Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kanye West vädjar: "Använd Tidal"

Skuldsatte artisten Kanye West släpper sitt nya album exklusivt på Tidal, och vädjar till sina fans via Twitter att skaffa en prenumeration.

Förra året nylanserades den strömmade musiktjänsten #Tidal med en ny ägare i form av artisten Jay Z. Under en presskonferens lanserades tjänsten med en rad superstjärnor och föregicks av rykten om att flera av dem skulle ta bort sina album från konkurrerande tjänster.

Detta har dock inte hänt, och Tidal har haft svårt att framgångsrikt utmana konkurrenter som Apple Music, vilken också lanserades förra året och Spotify. Nu går dock artisten Kanye West ut på Twitter och meddelar att hans nya album The Life of Pablo kommer att finnas exklusivt på Tidal.

West var en av stjärnorna som deltog under Tidals lansering, och har själv på Twitter berättat att han har skulder på motsvarande 449 miljoner kronor. West vädjar nu till musikälskare att börja prenumerera på Tidal. West ber också bland andra Facebooks grundare Mark Zuckerberg att investera i hans verksamheter.

I oktober förra året nådde Tidal 1 miljon användare, vilket kan jämföras med Spotifys närmare 20 miljoner betalande vid samma tidpunkt. Nyligen bekräftade Eddy Cue under sin intervju i podden The Talk Show att Apple Music nått 11 miljoner användare.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.