Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny Airport Extreme basstation

Apple lanserar en ny Airport Extreme basstation som drivs genom Ethernetkabeln - så kallad PoE eller "Power over Ethernet". En annan nyhet är att den kan placeras i luftregleringsutrymmen eftersom den uppfyller UL2043 - ett regelverk som tidigare stoppat Airportinstallationer i exempelvis offentliga byggnader.

För den som ska montera basstationer på svårtillgängliga platser är PoE funktionen perfekt - allt som behövs är att skruva fast stationen och koppla in Ethernetsladden för att vara igång.

Observera att PoE funktionaliteten kräver att basstationen är ansluten till en hub eller switch med PoE kontakter (annars är inte Ethernetkabeln strömgivande).

Den nya basstationen säljs endast ifrån AppleStore och går inte att köpa i varken ProStore butikerna eller andra återförsäljare.

99mac antar att Airport Extreme PoE är en specialprodukt framtagen speciellt för offentliga miljöer och universitet där kraven på strålning och montering är högre än i exempelvis hemmamiljö.

Priset är 2.236kr exkl moms på AppleStore Sverige.

Läs mer om nya Airport Extreme PoE

Airport Extreme PoE på AppleStore (svensk beskrivning)

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.