Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos satsar på röststyrning

Sonos meddelar att de kommer att satsa på röststyrning och pekar bland annat på Amazons Alexa som ett gott exempel.

I ett långt och ganska luddigt skrivet blogginlägg berättar Sonos vd John Macfarlane att företaget framöver kommer att göra ytterligare satsningar på strömmande musiktjänster och på röststyrning.

"Nu när musikfans kan spela vad som helst var som helst, kommer vi att fokusera på att bygga otroligt rika upplevelser som var otänkbara när vi startade företaget."

När det gäller röststyrningen är #Sonos imponerade av vad #Amazon gjort med Alexa och Echo-produkterna, men det framgår inte om företaget planerar något samarbete eller om de kommer att ta fram någon egen röststyrning.

Macfarlane skriver också att Sonos kommer att behöva säga upp personal i samband med de här nya satsningarna, men avslöjar inte hur många.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.