Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bilder visar baksidan av Iphone 7

Det här ska föreställa baksidan av kommande Iphone 7. Antennstrecken är flyttade till kanterna och hålet för kameran ser ut att vara större.

Nu börjar allt fler bilder dyka upp som säger sig visa delar av kommande Iphone 7. Nyligen såg vi vad som sades vara skal för telefonen, nu kommer en bild som visar tekniska skisser av baksidan av enheten.

Bilderna tycks bekräfta vad vi tidigare hört om Iphone 7, det vill säga att den kommer att påminna om Iphone 6 och 6S, men att antennstrecken flyttas upp till kanterna. Kamerahålet ser också ut att vara större än på dagens enheter, men det ser inte ut som att Apple planerar att ha två linser på 4,7-tums modellen som det här är.

En del rykten säger att Apple kommer att ha två kameralinser på den större Iphone 7-modellen, och möjligen att det till och med kommer att släppas en särskild Iphone 7 Pro-modell.

En av 9to5mac:s läsare har gjort skisser baserat på den läckta bilden, för att ge en idé om hur den färdiga telefonen kan komma att se ut.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.