Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Instagram blandar upp tidslinjen

Bilddelningstjänsten Instagram meddelar att de kommer att förändra hur innehållet visas i deras IOS- och Android-appar.

Instagram gör som ägarna Facebook och ändrar hur innehåll visas i deras IOS- och Android-appar. Idag visas innehåll i kronologisk ordning, men snart kommer bilder istället att visas baserat på personliga algoritmer baserat på varje användare.

Nyheten kommer i ett blogginlägg där Instagram skriver att människor missar i genomsnitt 70 procent av innehållet som syns i deras tidslinjer, så för att göra något åt det här kommer de att sortera innehållet efter vad som betyder mest för användaren.

Bilder och videoklipp kommer att sorteras bland annat baserat på relationer mellan användare och när materialet läggs upp.

"Om din favoritartist delar en video från gårdagens spelning, kommer den att vänta på dig när du vaknar, oavsett hur många konton du följer eller i vilken tidszon du befinner dig. Och när din bästa vän lägger upp en bild av sin hundvalp kommer du inte att missa den."

Ändringarna kommer att införa "snart", och Instagram säger att de kommer att lyssna på feedback från användare och justera algoritmerna de kommande månaderna.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.