Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper skal i vårfärger

Apple har släppt en rad nya färgalternativ för skal till Iphone och Ipad.

Under gårdagens direktsända event presenterade Apple flera nya produkter. Mest uppmärksamhet fick så klart nya Iphone SE och Ipad Pro, men även en rad nya tillbehör har dykt upp i Apples webbshop.

Bland annat har Apple introducerat en rad nya vårfärger för sina skal till Iphone och Ipad. Apples silikonskal för Iphone 6S och 6S Plus finns nu att köpa i gul, aprikos, ljusrosa, syrenblå, kungsblå och mynta. Försvunnit har de tidigare färgerna blått, turkosa och rosa gjort, vilket gör att det nu finns sammanlagt fjorton olika färgval.

Även Apples läderskal för Iphone 6S och 6S Plus har fått nya färger, nämligen ockra, stormgrå och oceanblå. Apple har också släppt läderskal till nya Iphone SE, som finns i de två färgerna midnattsblå och svart. Apple har också uppdaterat informationen om skal och fodral till den tidigare Iphone 5S att dessa passar till Iphone SE.

Apple har också släppt silikonskal och Smart Cover för nya Ipad Pro 9,7 tum och båda finns tillgängliga i färgerna vit, sten, gul, aprikos, ljusrosa, midnattsblå, lavendel, syrenblå, kungsblå, mynta, grafitgrå och röd. Silikonskalen och Smart Cover för Ipad Mini 4 har också fått de nya vårfärgerna gul, aprikos, ljusrosa, syrenblå, kungsblå och mynta.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.