Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nya Macbook Pro kommer i sommar

Apple planerar att släppa nydesignade modeller av Macbook Pro 13 och 15 tum under årets andra kvartal, enligt en ny rapport.

Många Mac-användare blev besvikna då måndagens Apple-event inte bjöd på några Mac-nyheter, trots att lämpliga Skylake-processorer finns tillgängliga från Intel. Nu rapporterar dock Digitimes att Apple kommer att släppa nya modeller av #Macbook Pro 13 och 15 tum mot slutet av årets andra kvartal.

Om det stämmer innebär det att Apple skulle kunna introducera nya modeller under årets utvecklarkonferens WWDC, som går av stapeln någon gång i juni.

Enligt rapporten kommer nästa Macbook Pro att ha en ny design och vara "ultratunn". Designen ska påminna om Macbook som Apple lanserade förra året, och vara "tunnare än nuvarande Macbook Air"

Apple uppdaterade Macbook Pro 13 tum i mars 2015 som då fick Broadwell-processorer. Den större 15-tumsvarianten uppdaterades i maj, och har fortfarande äldre Haswell-processorer.

Kommentarer
22 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.