Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac större än Bankeryd och Bjuv

Kunskapsbanken 99mac har fått draghjälp av Google som numera indexerar alla diskussioner och presenterar innehållet i sin sökmotor.

Det finns enormt mycket intressant information sparad i våra 290.000 inlägg i forumet. Google indexerar dagligen diskussioner och gör den sökbar i sina sökmotorer över hela världen - resultatet är att väldigt många upptäcker 99mac för första gången och väljer att stanna.

Den 16:e Mars firade vi 6000 medlemmar och tre veckor senare har vi redan nått 6250, mycket beroende på att över 500 personer om dagen klickar hit ifrån Google. Det är ett intressant fenomen som många webmasters ska dra nytta av.

Vi noterar även att befolkningen på 99mac därmed har baserat tätorterna Bjuv (6228 innevånare) och Bankeryd (6240 innevånare) - fast hos oss är det minst 99% Macanvändare och det gör det ju betydligt trevligare, eller hur?

Kommentarer
17 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.