Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Messenger får inbyggt stöd för Dropbox

Chattappen Messenger har uppdaterats med en ny funktion, nämligen stöd för att dela bilder och filmer direkt från Dropbox.

Facebook har på senare tid börjat bygga in stöd för delning via ett flertal tredjepartsapplikationer i deras chattjänst Messenger, såsom möjligheten att dela musik direkt via Spotify. Nu utökar de stödet ytterligare, med möjligheten att dela via molntjänsten Dropbox.

På sin blogg meddelar Dropbox att deras molntjänst integreras i Messenger, vilket gör det möjligt att dela filmer och bilder direkt i chattjänsten, utan att behöva kopiera och klistra in länkar. Dock krävs det att användaren har både Dropbox- och Messenger-appen installerad på telefonen. I bloggposten skriver Facebook:

"Vi vill att människor ska kunna kommunicera precis som de vill med Messenger, med alla de bryr sig om. Genom att ge våra användare möjligheten att dela Dropbox-filmer och bilder i Messenger-trådar med bara några få klick blir det lättare för dem att sätta mer stil och personlighet på de konversationerna."

Enligt Stan Chudnovsky, produktutvecklingschef för Messenger, är detta ännu ett steg i ledet för att underlätta för användarna när det kommer till att dela med sig av olika typer av media. Även Android-enheter får stöd för den nya funktionen, som kommer rullas ut till användarna i omgångar.

Skriven av André Granroth

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.