Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple i möte om poddradio

För att möta kritiken mot företagets hantering av poddsändningar håller Apple möte med ett flertal podcastproducenter.

#Itunes har en av världens största samlingar av poddradio, och nu har Apple hållit ett möte med några ledande podcastproducenter för att svara på frågor och lyssna på kritik. Detta rapporterar New York Times, som skriver att mötet skedde förra månaden i Cupertino.

Sju av de mest populära poddpratarna bjöds in för att diskutera sina största klagomål tillsammans med ett antal Apple-anställda. Det största problemet uppges vara att det i Itunes saknas möjligheter att komma åt data om lyssnarna, vilket är viktigt för att kunna generera intäkter från poddarna. Även de begränsade möjligheterna att dela material från Itunes togs upp.

Efter mötet ska Apples Itunes-chef Eddy Cue ha träffat sina anställda för att disktuera vad som framkom på mötet. I ett uttalande till New York Times säger Cue:

– Vi har fler personer än någonsin som fokuserar på poddradio, inklusive ingenjörer, redaktörer och programmerare. Poddar har en speciell plats för oss på Apple.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.