Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft Office 2004 i Juni

99mac fick nyligen chansen att tala med en person inblandad i utvecklingen av Microsoft Office 2004. Vi fick en presentation av en del nya funktioner och fick beskedet att nya Office levereras på svenska i Juni och i USA redan i Maj.

- Nya MSN 4.0 levereras samtidigt och kommer uppdateras rejält men vissa funktioner kommer inte finnas tillgängliga på macplattformen, bland annat videochat.

- Virtual PC 7.0 kommer vara tillgängligt i samband med Officepremiären och kommer vara betydligt snabbare än tidigare versioner. Som bekant har programvaran köpts upp av Microsoft som kunnat optimera koden för Power PC G4 och G5.

- Entourage kommer ha ett välutvecklat stöd för Exchange Server, Microsofts egen mailserver med en mängd extrafunktioner för grupparbete.

- Det nya projektcenter som finns inbyggt i nya Office 2004 (läs mer här) verkar väldigt imponerande och kommer vara Microsoft Project:s motsvarighet på Mac.

99mac kommer återkomma till Microsoft Office 2004 i takt med att fler uppgifter blir klara. Helt klart är att Microsoft Macteam är väldigt dedicerade till Macplattformen och på många sätt inte vill bli förknippade med den traditionella bilden av Microsoft.

Uppgiftslämnaren vill dock inte stoltsera med sitt namn på vår webbplats - men 99mac publicerar aldrig rykten som inte bekräftats av trovärdiga källor. Därför har vi sällan fel.

Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.