Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Xiaomi Mi Band 2 lanseras officiellt

Xiaomis nya billiga hälsoarmband Mi Band 2 har officiellt lanserats, och största nyheten är en liten OLED-bildskärm för att visa information.

Redan i april visade Xiaomis vd Lei Jun upp sitt egna exemplar av Mi Band 2 under en konferens i Kina. Nu har #Xiaomi också officiellt avtäckt uppföljaren till det billiga hälsoarmbandet Mi Band.

Jämfört med sin föregångare har priset gått upp till 23 dollar (ungefär motsvarande 235 kronor med moms), men då har Mi Band 2 också en liten OLED-skärm på 0,42 tum som kan visa tid och annan information. Inbyggt finns också stegräknare och pulsmätare, och Mi Band 2 är dessutom vattentät.

Bildskärmen innebär tyvärr också att batteritiden blir sämre på Mi Band 2 än föregångaren, men armbandet utlovar ändå imponerande tjugo dagars batteritid jämfört med de trettio dagar som Mi Band erbjuder.

Mi Band 2 finns i de fyra färgerna svart, blå, grön och orange. Säljstart i Kina blir sjunde juni, och än så länge har Xiomi inte sagt något om planerna för internationell lansering.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.