Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone 7-skal visar dubbla kameralinser

Nya bilder på skal till Iphone 7 skvallrar om nya detaljer kring telefonen, bland annat dubbla kameralinser och Smart Connector på enhetens baksida.

Nästa modell av Apples Iphone är ständigt mål när det kommer till rykten den senaste tiden. Det har bland annat talats om att telefonen ska utrustas med dubbla kameror och att den endast kommer med 32 GB eller mer lagringsutrymme. Att #Iphone 7 får dubbla kameror styrks nu ytterligare i och med att bilder på skal för enheten lagts upp till försäljning på Oppomart.

Bilderna visar ett skal för Iphone 7 Plus med en 5,5 tums skärm där det på baksidan syns en utskärning för två stycken kameralinser. Längre ner på skalets baksida syns det också en utskärning för vad som ser ut att vara Apples Smart Connector, vilket är samma kontakt som används för att koppla ett tangentbord till Ipad Pro.

I övrigt syns det att skalet saknar utskärning för 3,5 mm-uttag, vilket går i linje med tidigare rykten om att Apple skippar detta för den nya modellen.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.