Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"Ingen 5K-skärm med grafikkort på WWDC"

Efter rykten om att Apple kan ha en 5K-skärm med integrerat grafikkort på gång kommer nu en dementi från Rene Ritchie på Imore.

Tidigare i veckan började rykten och spekulationer dra igång om att en uppdatering av Apple Thunderbolt-skärmen kan vara på gång. Det sista vi hörde är att Apple kan ha en skärm på gång med ett integrerat grafikkort för att göra skärmen kompatibel med fler Mac-modeller.

Nu rapporterar Rene Ritchie från Imore att en sådan skärm inte kommer att presenteras under #WWDC som drar igång den 13 juni. På Twitter skriver han också att vi gör bäst i att dra ned på hårdvaruförväntningarna.

Ritchie hänvisar inte till någon specifik källa, men han har goda kontakter och har tidigare delat med sig av korrekt information gällande Apples planer.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.