Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling: Vinn Office 365 Home

Hur ser ditt sommarkontor ut? Skicka in och vinn en licens av Microsoft Office 365 Home under ett år.

I samband med att Microsoft Sverige under en vecka svarar på frågor i 99mac:s forum ger de också chansen för våra medlemmar att vinna Office-paketet under ett helt år. I vinstpotten ligger hela tio licenser av Office 365 Home (värde 899 kronor).

Med Office 365 Home ingår Microsofts välbekanta program som Word, Excel, Powerpoint och Outlook – alltid i senaste versionen. Office 365 Home är en prenumerationstjänst för upp till totalt 5 användare i hushållet, där varje användare får en terabyte lagringsutrymme i molnet på Onedrive.

Med tjänsten ingår installation av Office på 5 pc- eller Mac-datorer, 5 surfplattor och 5 telefoner. Dessutom ingår 60 minuters samtalstid via Skype per månad för varje användare.

Pris

1:a till 10:e pris: Office 365 Home under ett år (värde 899 kronor)

Tävling

För att ha chansen att vinna Office 365 Home krävs att du tar fram presentationsådran i form av teckning, powerpoint-slide eller liknande. Juryn efterfrågar som vanligt kreativa och roliga svar.

Visa för oss hur ditt sommarkontor ser ut. Är det en hängmatta på lantstället med mobilen, eller ett litet anteckningsblock bredvid poolen på Madeira? Pitcha just ditt sommarkontor och visa på produktivitetsökningar eller andra vinster i form av personalvårdande efffekter. Ta hjälp av kalkylark, ritningar, konceptbilder eller glädjeprognoser – använd dock max ett presentationsblad eller sida.

Instruktioner

  • Superenkelt! Spara din presentation som en bild.

  • Ladda upp den via bilddelningstjänst som Postimage, Dropbox eller Tinypic.

  • Infoga din presentation i kommentarerna nedan.

För att kunna delta behöver du ett konto på 99mac, det är gratis och du skaffar ett via vårt registreringsformulär.

Sista dagen att skicka in tävlingsbidrag är den 17 juni 2016. Vinnare kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden. Lycka till!

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.