Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rundtur i Apples Campus 2

Apples nya huvudkontor invigs i början av 2017, och i en rundtur visas bland annat de enorma fönsterglasen och ihåliga betongblock upp.

99mac har flera gånger tidigare skrivit om Apples enorma projekt med att uppföra ett nytt huvudkontor, kallat Campus 2. Byggnaden har liknats vid ett gigantiskt rymdskepp, och byggandet har följts av både media och nyfikna privatpersoner med kameraförsedda drönare.

Nu har Apple bjudit in tidskriften Popular Science till en rundtur på byggarbetsplatsen, där våningsplanens golv, tak och väggar just nu håller på att monteras. Fasaden blir nästan helt i glas, och cirka 3 000 specialanpassade glasskivor används. De flesta av skivorna är mellan 11 och 14 meter breda, cirka 3 meter höga, och väger upp till tre ton styck.

Till våningarnas golv och tak används runt 4 300 betongblock, som är ihåliga och tänkta att användas för att ge byggnaden naturlig luftkonditionering.

Campus 2 kommer också att drivas helt och hållet av förnyelsebar energi. 75 procent av strömmen genereras av byggnaden själv tack vare solpaneler på taket och en mindre anläggning för biogas. Resten av elen kommer från en solcellspark i näraliggande Monterey County.

Hela byggprojektet beräknas kosta cirka 5 miljarder dollar men Apple har inte uppgett någon officiell siffra. Enligt planen ska de första anställda flytta in i #Campus 2 i början av 2017.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.