Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

27:e upplagan av WWDC är i gång

För 27:e året i rad arrangerar Apple sin utvecklarkonferens WWDC – World Wide Developer Congress. Med deltagare från fler länder än någonsin är Tim Cook entusiastisk över årets upplaga.

WWDC kickades igång som de flesta Apple-presentationer av Tim Cook, men denna gång med en tyst minut kring den tragiska händelse som nyligen drabbade Orlando. Därefter gick Cook över till att prata om Apples alla utvecklare och den senaste app-statistiken.

I år deltar deltagare från 74 länder världen över, och över 70% av alla närvarande besöker WWDC för första gången någonsin. Närmare 100 besökare har en ålder under 18 år, där den yngste endast har hunnit fylla 9 år. Cook sade sig ha träffat denne unge programmerare innan presentationen och sade sig vara imponerad över hen förmågor.

Cook meddelade vidare att Apple nu har totalt 13 miljoner registrerade utvecklare för sina fyra plattformar som är på gränsen till att kollektivt ha tjänat 50 miljarder dollar på sin app-verksamhet.

Antalet appar på App Store har nått 2 miljoner och dessa har totalt laddats ned över 13 miljarder gånger.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.