Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Testflight får stöd för Apples nya system

Apple uppdaterar testappen Testflight med stöd för årets operativsystem och inför nya verktyg för utvecklare.

Appen #Testflight låter utvecklare enkelt distribuera av sina appar till testanvändare under utvecklingsperioden. Nu har appen uppdaterats med stöd för Apples nya betaversioner av Mac OS Sierra, TV OS, Watch OS 3 och IOS 10.

Det innebär att Testflight nu kan användas för att testa appar utvecklade för de nya systemen, och har stöd för flera av de nya funktioner och ramverk Apple introducerade under förra veckans WWDC-konferens.

I samband med detta har Apple också lagt till ett nytt verktyg i Itunes Connect så att utvecklare kan se hur många gånger någon har tittat på deras app i #App Store. Apple har också publicerat ett dokument som ger tips kring hur utvecklare kan optimera sin app för sökning i butiken.

Namn
TestFlight
Plattform
IOS
Utvecklare
iTunes S.a.r.l.
Version
1.4.1
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Engelska

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.