Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 7 behåller hörlursport

Tvärt emot tidigare uppgifter kommer ett rykte att nästa Iphone trots allt behåller sin hörlurskontakt.

Bland de mest långvariga ryktena inför höstens nya Iphone-modeller är att Apple kommer att ta bort den klassiska hörlurskontakten, för att istället använda Lightning-anslutningen för hörlurar. Dessa uppgifter började dyka upp redan i november förra året, men nu kommer ett nytt påstående från Asien att Iphone 7 får behålla sin hörlurskontakt trots allt.

Vad det handlar om är bilder som påstås föreställa komponenter till den kommande telefonen, och har publicerats av den kinesiska mobilreparatören Rock Fix. En av bilderna ska föreställa just Lightning-komponenten på 4,7-tumsmodellen av Iphone 7, och den har fortfarande en hörslurskontakt ansluten.

Bilderna som publicerats visar också att nya Iphone kan få stöd för dubbla sim-kort och lagringsutrymme upp till 256 gigabyte. Enligt Engadget ska också utseendet på antennstrecken på baksidan ändras jämfört med nuvarande modeller. Den större modellen av #Iphone 7 ska också få dubbla kameror, något som det ryktats om en längre tid.

Som vanligt när det gäller Apples kommande hårdvara bör dessa uppgifter tas med en ordentlig nypa salt. I detta fall är det dessutom ovanligt svårt att göra en bedömning av sanningshalten, då det inte finns någon tidigare historik som visar om källan är trovärdig eller ej. Först i september lär vi få veta säkert vad Apple planerar för Iphone 7, om den ens kommer att heta det.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.