Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple börjar betala ut böter i e-boksmålet

Apple börjar nu distribuera de 400 miljoner dollar företagets ålagts att betala till kunder som köpt e-böcker.

I juli 2013 förklarades #Apple skyldiga av amerikansk domstol för att ha konspirerat med USA:s största bokförlag om prissättning på e-böcker. Apple överklagade domen, men gick i en förlikning med på att betala upp till 400 miljoner dollar (cirka 3,3 miljarder kronor) beroende på utfallet av överklagan. Idag börjar Apple att betala ut pengarna till berörda kunder, enligt ett pressmeddelande från advokatbyrån Hagens Berman.

Förlikningen gäller kunder som handlat e-böcker från Apples egna butik #Ibooks Store samt från Amazon, Kobo och Barnes & Noble. Utbetalningarna sker antingen direkt till ett Itunes-konto eller betalas ut via check. Utbetalningen omfattar kunder som handlat e-böcker mellan 1 april 2010 och 21 maj 2012 från något av förlagen Hachette Book Group, Harper Collins Publishers, Macmillian, Penguin Group eller Simon & Schuster.

Kunderna kommer att få 6,93 dollar för varje bok som legat på New York Times bästsäljarlista, och 1,57 dollar för varje annan bok. Det motsvarar knappt 60 kronor respektive 12 kronor i ersättning. Apple ska också betala juridiska avgifter och kompensation till de 33 amerikanska delstater som varit inblandade i målet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.