Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple Watch 2 först nästa år

Nästa version av Apple Watch kommer inte förrän under 2017, men får en ljusstark och strömsnål bildskärm baserad på tekniken micro-LED.

Rykten om en andra generation Apple Watch har cirkulerat i princip sedan den första modellen släpptes i slutet av april förra året. Inför både Apples mars-event i år och WWDC kom vissa rykten om att den nya versionen av klockan skulle lanseras. Under WWDC för två veckor sedan visade #Apple upp en ny version av operativsystemet Watch OS, men någon ny hårdvara nämndes inte.

Många tror nu att #Apple Watch 2 kommer att göra entré i september när Apple lanserar nya Iphone-modeller, men enligt Digitimes kan en ny klocka dröja ända till andra halvan av 2017. Detta rapporteras med hänvisning till källor i produktionsledet i Taiwan.

Enligt rapporten kommer Apple Watch 2 dock att innehålla teknologi som gör väntan värd. Bildskärmen uppges bli en variant av OLED som kallas micro-LED eller MLED. Precis som OLED låter tekniken enskilda pixlar lysas upp vilket ger energieffektiva skärmar. MLED baseras dock på galliumnitrid som halvledarmaterial, precis som vanliga lysdioder. Detta gör att MLED-skärmar kan göras betydligt ljusstarkare än OLED-skärmar. Produktionskostnaden för MLED är däremot fortfarande högre än för OLED.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.