Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple lägger bud på Formel 1

Enligt nya uppgifter kan Apple vara på gång att köpa in sig i racingserien Formel 1.

Förra året blev det känt att den brittiska affärsmannen Bernie Ecclestone vill sälja sina andelar av de kommersiella rättigheterna till racingserien F1. Joe Saward är en välkänd F1-bloggare som i ett inlägg berättar att han hört att Apple lagt ett bud.

Blogginlägget innehåller få detaljer eller konkreta uppgifter, utan baseras på vad Saward hört. En anledning bakom Apples intresse skulle kunna vara att få exklusivt material till Apple TV.

En annan anledning till budet kan vara att få tillgång till bilvärldens toppskikt, vilket troligen skulle gynna Apples omtalade bilprojekt, #Project Titan. Dessutom skulle köpet ge en plats i F1:s styrande organ som också överser den kommande Formel E-serien för elektriska bilar.

Varken Apple eller Formel 1-gruppen har velat ge några kommentarer.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.